google my account paginga

Door alle fijne mogelijkheden die werken in de cloud biedt, wordt het soms wat onoverzichtelijk wie en wat er allemaal toegang heeft tot je gegevens. Daarnaast is het steeds belangrijker dat je zeker weet dat je data veilig is en blijft.
Om hierin te helpen werkt Google, continu eigenlijk, aan mogelijkheden om je hierbij te helpen. De nieuwste telg uit dit proces is de een vernieuwde account pagina die meer overzicht biedt in je instellingen, de My Account pagina.

Deze pagina bestaat bevat bijvoorbeeld een privacy check en een veiligheid check zodat je stap voor stap eenvoudig kan controleren of je instellingen goed staan of dat ze verbeterd kunnen worden. Ook kan je inzien en wijzigen welke apps er toegang hebben tot je gegevens.

Naast deze persoonlijke account pagina heeft Google ook een informatieve site opgezet met antwoorden op veelgestelde vragen over privacy en veiligheid. Kijk maar eens op privacy.google.com en zie wat Google doet hiervoor en ook wat je zelf nog meer kan doen om je gegevens veilig te hebben en houden in de cloud.

 

Deel →