G Suite (tot voor kort Google Apps) biedt een complete oplossing voor je gehele organisatie. Het omvat alle essentiele communicatie- en samenwerkingstools waarmee je kosten verlaagt en productiviteit verhoogt.
Het gebruik is eenvoudig, je hoeft geen software te installeren of te onderhouden. Inloggen een aan de slag, eenvoudiger kan het niet! Het is alle functionaliteit die je nu ook hebt plus nog veel meer.
Nuova IT helpt je organisatie om eenvoudig over te stappen naar G Suite. Als G Suite Authorised reseller hebben wij alle expertise in huis om de transitie soepel te laten lopen. Wij doen uiteraard veel meer dan alleen de verkoop van G Suite. Wij adviseren in de beste oplossing, passen waar nodig is de oplossing aan je bedrijf aan en zorgen dat alle medewerkers getraind worden zodat op de Go-Live dag alles soepel loopt.

Ook daarna zijn wij er uiteraard voor je. G Suite is uitstekend te integreren met andere systemen.

De belangrijkste voordelen op een rij:

Altijd en overal toegang tot je gegevens;
Toegang vanaf Laptop, iPad, Smartphone;
Geen kosten meer voor servers en onderhoud;
Altijd de laatste versie;
Veilig en betrouwbaar.

G Suite biedt onder andere:

gmail voor bedrijven


Gmail zorgt ervoor dat uw email weer gewoon voor u werkt. Door de gebruiksvriendelijke webinterface en de eenvoudige op te zetten synchronisatie heeft u overal en op elk apparaat toegang tot al uw email en contactgegevens. Bent u halverwege het typen van een email op uw laptop, u kunt er onderweg gewoon aan verder werken vanaf uw telefoon of tablet.

google calendar


Eenvoudig uw agenda’s bijhouden en delen met anderen in uw organisatie. Google agenda maakt het mogelijk met de intuïtieve gebruikersinterface en de geavanceerde synchronisatie. Ook het beheren van bijvoorbeeld vergaderruimtes, poolauto’s of andere resources. Het werkt allemaal kinderlijk eenvoudig en betrouwbaar.

google drive


Al uw documenten op elk moment voor iedereen die u wilt beschikbaar. Werk met meerdere mensen tegelijk aan een document zonder moeilijke versiebeheersystematiek . Het werkt gewoon en nog goed ook. Deel eenvoudig uw documenten met anderen terwijl u overzicht houdt wie er wel en niet bij een document kan.

google sites


Of het nu gaat om uw intra- of internet site, Google sites maakt het mogelijk deze op een eenvoudige manier bij te houden en met meerdere mensen te bewerken. Het bijwerken van uw site is zo eenvoudig als het bijwerken van een document. U heeft controle over wie welke pagina’s van uw site kan bewerken.