Voor MKB organisaties is het draaiend houden van een goede IT omgeving vaak een kostbare en tijdrovende zaak. Kostbaar vanwege hoge investeringskosten in nieuwe servers, software en consultancy uren. Maar ook tijdrovend omdat het veel onderhoud vergt en er veel werk uren verloren gaan doordat informatie niet toegankelijk is en samenwerking hierdoor bemoeilijkt wordt.

Nuova IT helpt organisaties met het proces van overstappen naar een nieuwe efficientere en goedkopere manier van werken. We zoeken samen uit wat de beste manier van werken is voor zowel het bedrijf als de medewerkers en adviseren een oplossing die zowel voordelig is als snel kan worden ingevoerd.

Invoering

Hoewel de technische invoering snel kan worden gedaan kijken we bij Nuova IT goed naar wat er past binnen uw bedrijf en passen ons schema daarop aan. We begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat iedereen tijdens de overstap gewoon door kan gaan met zijn werk.
Alle informatie wordt door ons overgezet en de nieuwe omgeving wordt klaargemaakt voor gebruik.

Training

Om een succesvolle invoering van online werken te verzorgen is het van groot belang dat iedereen die ermee moet werken begrijpt wat er veranderd, welke impact dat heeft en hoe ermee te leren werken. Het werken in de cloud is zeker niet moeilijker maar zaken worden wel anders. Daarom verzorgt Nuova IT training voor uw medewerkers zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden en er optimaal gebruik. van kunnen maken.