fietskoerier deventer gaat over op google apps

Recent heeft Nuova IT Fietskoerier Deventer ondersteund bij hun migratie naar Google apps. De fietskoerier had behoefte aan een veilige, goedwerkende structuur voor zijn administratie, email en overige documenten. Het bedrijf dat slechts 4 maanden bestaat, en voor zijn IT gebruik makend van een laptop en mobiele telefoons, kwam met deze behoefte aan bij Nuova IT.

“Ik kon ooit een email niet verzenden via Outlook en het betrof een offerte die diezelfde dag nog verstuurd moest worden, dat was dus erg irritant” aldus de Joost Arends, eigenaar van het jonge bedrijf. “Marijn heeft onze administratie en email verkeer in een halve dag omgezet. Het werkt perfect, ik kan niet geloven hoeveel voordelen er, naast het perfect werkende Gmail, aan deze manier van werken zitten. Allemaal dingen die ik vooraf niet eens wist. Zo staan al mijn documenten nu in Google Docs, dit betekent dat ik ze nooit kwijt kan raken, mijn contacten, agenda en email zijn altijd overal up to date en gesynchroniseerd, en dat op zowel mijn laptop als mijn Smartphone.

Voor de andere koeriers die voor het bedrijf fietsen is er een spreadsheet die via google docs als rittenregistratie wordt gebruikt. Zij kunnen allemaal tegelijkertijd aan het document werken, dus ritten toevoegen of verwijderen indien nodig. Tevens vult de planner de ritten in en zo zien alle medewerkers, mobiel, waar hij of zij naar toe moeten.
Joost: “Het was heel even wennen aan de nieuwe Google Apps email omgeving, maar ook die is zo eenvoudig en simpel dat dit niet lang duurde. Het overzetten naar Google Apps werkt extra vergemakkelijkt door de service van Nuova IT. Zijn technisch inzicht weet hij goed te vertalen naar kant en klare gebruikersgemakken. Ook na de ‘migratie’ was hij altijd te bereiken voor uitleg en ondersteuning, dit in tegenstelling tot eerdere persoonlijke ervaringen in de ICTbranche”.

Fietskoerier Deventer

Gelabeld met → 
Deel →