Misschien had je er nog niet over nagedacht maar het is van groot belang dat je prachtige nieuwe website bij een goede en snelle hostingpartij staat. Niet alleen zijn lange laadtijden namelijk een grote irritatiefactor voor je bezoekers, ook Google neemt de snelheid van je site mee in de bepaling van je ranking.

Door de enorme concurrentie kun je tegenwoordig er goedkoop je website hosten maar vaak staan er bij deze budget hosters duizenden websites samen met die van jou op dezelfde server. Gevolg: Langere laadtijden en als een andere site een bezoekerspiek heeft heb jij daar last van. Het kan nog erger: Een andere website bevat fouten of wordt zelfs gehackt en de complete server met alle sites erop gaat plat.

Omdat we bij Nuova IT altijd voor kwaliteit kiezen hebben we voor het hosten van websites gekozen voor een partnerschap met Byte Internet.byte internet hosting
Byte maakt gebruik van zogenaamde cluster hosting zodat je site altijd bereikbaar is, ook bij grote pieken in bezoekersaantallen.
Wil je weten hoe clusterhosting werkt en een animatie hierover zien? Kijk dan op de speciale clusterhosting pagina van Byte.