Naast het bestaande succesvolle vier stappen plan introduceert Nuova IT een nieuw concept voor het ontwerpen van je nieuwe website met WordPress.
Dit pakket komt tegemoet aan de wensen van, met name, ZZP’ers die graag veel zelf willen doen aan hun nieuwe site en daarmee gelijk flink besparen op de kosten.

Het voordeel hiervan is de extreem korte tijd, de titel zegt het al, waarin je nieuwe website live kan.
Kortweg komt het erop neer dat we samen een dag plannen en op die dag richt ik de site voor je in en ben ik er volledig voor je om je op weg te helpen met WordPress. Indien je dit wenst kan ik ook gelijk de domeinnaam registreren en de hosting voor je verzorgen.

Hoe dat werkt?

  • We beginnen met een gesprek over hoe je wilt dat je website eruit gaat zien. Welke uitstraling, kleurgebruik kortom de look en feel van je site.
  • We gaan aan de slag. Ik begin met de technische opzet van de site en jij gaat, na een uitleg hoe WordPress werkt, aan de slag met de teksten.
  • Tussendoor kun je altijd vragen stellen en zal ik m’n kennis met je delen.
  • ’s middags na de lunch gaan we de eerste opzet reviewen. Op basis van jouw op en aanmerkingen ga ik de puntjes op de i zetten.
  • Daarnaast gaan we samen bezig met hoe we je doelgroep kunnen gaan bereiken. Welke social media kanalen kun je gebruiken en hoe zet je dat op je site. En ik geef je uitleg over hoe je de website kan optimaliseren voor zoekmachines.
  • Daarna gaan we samen bezig de site afronden. Ik ga verder met de laatste zaken en jij met de laatste hand aan de teksten.
  • Als laatste bespreken we nog een uurtje hoe je het beste bezig kunt met vervolgstappen.

We nemen afscheid van elkaar en je gaat met een prachtige nieuwe website naar huis.

De kosten voor dit totale pakket zijn €675,- excl. BTW.