Een goede website is belangrijk voor je bedrijf, dat wist je natuurlijk al. Je weet ook al wat je er op wilt vertellen het is namelijk je eigen bedrijf of organisatie en wie beter dan jezelf weet hoe je dat moet overbrengen. Nu moet hij nog gerealiseerd worden. Hier komt Nuova IT om de hoek. Slechts vier stappen scheiden je nog van een prachtige nieuwe site.

Een website voorzien van inhoud is natuurlijk ook online werken. Dit is echter vaak meer gericht op externe partijen dan op de eigen medewerkers. De visie van Nuova IT is dat je de inhoud van de website zoveel mogelijk in eigen hand houdt. Jullie kennen ten slotte je eigen bedrijf het beste. De technische opzet organiseren wij voor je, maar de teksten en foto’s kan je er zelf op zetten en je hoeft ons dus niet voor elk wissewasje in te zetten, tenzij je dat liever zelf wil. Uiteraard verzorgen we een aanvullende training voor diegene die binnen jullie bedrijf de website gaat bijhouden.
Wij bieden een complete website aan in 4 stappen.

  1. Intake: In een eerste gesprek gaan we aan de hand van een aantal vragen uitwerken wat de Look- en Feel van de site moet zijn. Welke pagina’s  moeten er komen, hoe wil je de bezoekers door de site leiden etc…
  2. Bouw: Wij gaan met de verkregen informatie aan de slag en maken de website naar je wensen. Waar we al teksten hebben gekregen voeren we die in en anders plaatsen we standaard teksten zodat duidelijk is hoe de site eruit gaat zien.
  3. Review: Samen gaan we de website zoals hij op dat moment is uitgebreid langs. Wij nemen al je op en aanmerkingen mee en passen waar nodig de site aan zodat hij helemaal voldoet aan je wensen.
  4. Oplevering: De website is klaar! Als je ons teksten gegeven hebt staan ze erop maar je kunt vanaf nu ook heel eenvoudig zelf teksten, foto’s en video’s plaatsen. In overleg plannen we een moment waarop de website ‘live’ kan. Het daadwerkelijk live zetten van de site verzorgen we uiteraard ook inclusief een eventuele overstap naar onze eigen betrouwbare hostingprovider Byte.

Maatwerk:

Uiteraard is het ook mogelijk om de website uit te breiden of in de basis al op te zetten om te werken met externe applicaites. Voor dit soort situaties kunnen wij snel een maatwerk oplossing bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Koppeling met een klantenportal;
  • Opzetten van een webshop met iDeal integratie;
  • Aanbieden van betaalde content

Voor een maatwerkofferte kun je hier contact met ons opnemen

Vindbaarheid

Met een goede website kun je je boodschap uitdragen, maar dan moet hij ook goed gevonden en bekeken worden door jouw doelgroep. Hoe wordt je goed gevonden, hoe zorg je dat het zoekresultaat eruit ziet als een sprekende advertentie? Ook op deze zaken heeft Nuova IT een antwoord.
We maken niet alleen de website voor je, maar ook optimaliseren hem ook voor zoekmachines (ook wel search engine optimization genoemd, SEO). Dit doen we door de technische opzet en de zogenaamde zoekwoorden dusdanig in te stellen dat je hoger in de zoeklijst komt. Nuova IT maakt de website standaard geschikt voor SEO, voor het optimaliseren zelf kun je een service contract bij ons afnemen. Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op.